OPROEP:
Maatjestraject Oldambt:

Ben jij een echte aanpakker, praktisch en sociaal ingesteld en wil je graag wat betekenen voor je medemens en je eigen buurt?

Voor Sociaal Werk Oldambt zijn we op zoek naar vrijwilligers die mee willen werken aan het Maatjestraject Oldambt. Als maatje word je gekoppeld aan een statushouder die bij jou in de buurt is komen wonen. Je ondersteunt hen bij het vergroten van de zelfredzaamheid en het participeren in eigen woonomgeving, dit volgens handvatten en thema’s die je worden geboden door ons. De tijdsinvestering is heel verschillend per koppeling en passen we aan op jouw wensen en mogelijkheden.

Lijkt het je wat (of ken jij iemand) en ben je woonachtig in Scheemda, Heiligerlee, Westerlee, Bad Nieuweschans, Midwolda, Oostwold, Nieuwolda, Finsterwolde, Beerta of Winschoten? Dan komen wij heel graag in contact met jou!
Voor meer informatie kun je tijdens kantoortijden vrijblijvend contact opnemen met Majorie Westerink, team nieuwkomers SWO, op telefoonnummer 0597-421833 of mailen naar m.westerink@sociaalwerkoldambt.nl

 

    PERSBERICHT

Het Oude Ambt wordt Sociaal Werk Oldambt!
Vanaf deze week is Het Oude Ambt onder een andere naam actief in uw gemeente. Vanaf nu heten wij Sociaal Werk Oldambt. Behalve de nieuwe naam verandert er voor u niets; u kunt nog steeds met uw hulpvragen bij ons terecht.

Samen
Omdat u als inwoner van de gemeente Oldambt zelf het beste weet wat er speelt binnen uw gemeente, willen we samen met u kijken wat uw gebied nodig heeft. Hoe kunnen we uw dorp en wijk verbeteren en welke activiteiten kunnen we samen ontwikkelen?

Daarnaast kunt u bij Sociaal Werk Oldambt terecht met vragen op het gebied van wonen, welzijn, zorg  en opvoeden. Maar ook wanneer u zich eenzaam voelt, mantelzorger bent of gewoon behoefte heeft aan een praatje, zijn wij er voor u.

Wat verandert er voor u?
Voor u verandert er niets. Net als voorheen kunt u met al uw hulp- en ondersteuningsvragen bij ons terecht. Vragen over bijvoorbeeld (inkomens)voorzieningen of toeslagen van de belastingdienst beantwoorden wij nog steeds tijdens de gratis inloopuren van de Steunstees in de gemeente Oldambt. De openingstijden van de Steunstees en spreekuren op de Boschpoort kunt u vinden op onze vernieuwde website: www.sociaalwerkoldambt.nl.

Behoefte aan meer informatie? Dan kunt u bellen naar het telefoonnummer (0597) 421 833 of mailen naar info@sociaalwerkoldambt.nl.

Meer informatie

Laura Bonder
Communicatie Tintengroep
06 400 004 94
l.bonder@tintengroep.nl