Pompoenen plukdagen  Educatieboerderij      

Zaterdag 10 en zondag 11 oktober 2020

van 10.30 uur tot 16.00 uur                         

Huningaweg  19  Oostwold  Gem. Oldambt.

Komt u ook uw eigen pompoenen plukken op zaterdag 10 of zondag 11 oktober 2020. Dit jaar verbouwd ons akkerbouwbedrijf voor het eerst pompoenen, deze zijn biologisch geteeld en vol van smaak. 

Als educatieboerderij vinden wij het leuk om de boer en de burger te verbinden. Een pompoenen plukdag lijkt ons een leuke en (inter)actieve manier hiervoor.

Bij binnenkomst krijgt u een heerlijke pompoensoep aangeboden om te proeven. Om vervolgens uw eigen pompoenen te gaan plukken. 

Wilt u wel graag pompoenen, maar wilt u ze liever niet zelf komen proeven of plukken?! Dit is geen enkel probleem! Daarvoor hebben wij dit jaar de pompoen drive-in. Het is mogelijk om van tevoren via onze website een bestelling te plaatsen. Hier kunnen meerdere producten worden besteld die rechtstreeks bij de boer vandaan komen. Vervolgens wordt u bestelling van tevoren klaar gemaakt en voor u klaar gezet.     www.nieuwlandseakker.nl

Ook ter plaatse kunt u nog een bestelling doorgeven. De keuze van producten op locatie is beperkter dan wanneer u via de website besteld aangezien hier ook andere leverancier bij aangesloten zijn.

Hoe werkt de drive-in: U komt naar ons toe, Hunningaweg 19 te Oostwold, Oldambt GR. Hier kunt u kiezen uit de optie om de auto te parkeren en zelf actief te gaan plukken, of u kunt oprijden bij de drive in om uw bestelling te plaatsen of af te halen. Hier wordt u geholpen met uw bestelling en kunt u afrekenen.

Wilt u zelf pompoenen komen plukken dan zet u uw auto op het parkeerterrein en volg de looproute richting de pluktuin. Hier krijgt u eerst een kopje pompoensoep van ons aangeboden en daarna kunt u zelf vrij gaan plukken. Als u gaat plukken staan er mensen om u instructies te geven. Als u klaar bent, kunt u naar de uitgang om af te rekenen. Daarna is er nog een kleine markt met een aantal lokale producten of een kopje koffie/ thee met iets lekkers. 

Deelnemers markt (onder andere): de Pompoenshop – de Zelfmakerij – Byilse – De kippen van Koos – Theo’s aardappel en groente tuin.

U kunt zaterdag 10 en zondag 11 oktober bij ons terecht tussen 10:30 uur en 16:00 uur.

We hopen jullie allemaal ten mogen verwelkomen!