PUBQUIZ OPGAVE 16-11-2019

PUBQUIZ OPGAVE 16-11-2019

KLIK HIER VOOR UW OPGAVE !

Pubquiz Oostwold – Oostwolderpolder

Op zaterdagavond 16 november 2019  organiseert het comité 25 jaar  Oostwolderpolder

een  pubquiz  in  dorpscafé “De Twee Oldambten” Klinkerstraat 1  Oostwold.  Aanvang:  20.00 uur.

De pubquiz vormt de afsluiting van  de festiviteiten ter gelegenheid van  het

250-jarig bestaan  van  de  Oostwolder- polder.

De  quiz   gaat zowel over  het dorp Oostwold als  over  de  Oostwolderpolder en het Lutje Loug.

Het  is dan ook een pubquiz voor en over  dorp en polder!

Vragen in 4 rondes: iedereen is welkom! Het comité  heeft, samen  met Bruno Saathof van  de  stichting Historie  Oostwold/ Ver. Dorpsbelangen, ruim  80 vragen  bedacht   voor  deze  quiz.  Vragen  over  geschiedenis en over de actualiteit. Iedereen uit Oostwold en de Oostwolderpolder  kan aan deze pubquiz  meedoen. Maar ook anderen  die hun kennis  over dorp en polder willen testen zijn van harte welkom!

De quiz  wordt  gespeeld door teams  van elk vier personen. De teams  worden  door de  deelnemers zelf samengesteld.  Buren vormen  bijvoorbeeld  een  straatteam, een gezin  kan  meedoen als familieteam,  een groep vrienden  als vriendenteam. Alle varianten zijn mogelijk. Ook gemengde teams  van Dorp en Polder! U kunt zich als team aanmelden, maar ook individueel als u zelf geen team kunt vormen. In dat geval stelt de organisatie uit de individuele aan- meldingen teams  samen.

Kosten en prijzen.  We vragen van elke deelnemer een bijdrage van € 5,00 voor de bekostiging van de prijzen en de overheerlijke hapjes die Rein en Anja voor alle deelnemers klaarmaken. Drankjes zijn voor eigen rekening.

Aanmelding.  Aanmelding  graag  vóór 9 november 2019.  Bij de aanmelding graag  vermelden:  de contactpersoon van uw team, aantal leden en namen  van de teamleden, of, als u zich individueel aanmeldt is alleen uw naam voldoende. 

Aanmelden kan zowel per e-mail naar:   250jaarowp@gmail.com,

of:  persoonlijk bij Dorpscafé  De Twee Oldambten

of bij:  Polderweg 9, Oostwold.

Met  of zonder  speciale  voorbereiding:  je kunt  altijd meedoen.  

Maar wilt u zich op de  quiz  voorbereiden en  goed  beslagen ten  ijs komen?                                                         

Dan  raden  wij u  aan  de website  Dorpsbelangen   dorpsbelangen-oostwold.nl

en  de  facebookpagina  “250 jaar Oostwolderpolder”  eens te bezoeken!

********************************************************

Klik hier voor uw opgave !

************************************************

 

2019-10-06T09:58:41+00:00