Aanbod nieuwe lessen s.v. MidOost.

Aanbod nieuwe lessen s.v. MidOost.

Klik hier voor de website van s.v. MidOost.

 

Aanbod nieuwe lessen sportvereniging MidOost

S.V.MidOost start met ouderengym en free running.

De sportvereniging MidOost heeft haar aanbod voor het nieuwe seizoen weer klaar! Naast het bekende aanbod van gym, turnen, acro en zumba etc. willen we dit jaar starten met 2 nieuwe sportieve activiteiten, te weten ouderengym en free running.

De ouderengym is bedoelt voor de 65 plusser die toch een uurtje in de week lekker sportief en gezond bezig wil zijn met allerlei sportieve en recreatieve activiteiten in de sportzaal.

De Free Running les is natuurlijk spectaculair en uitdagend en uitstekend geschikt voor de sportieve meisjes en jongens die met salto’s en sprongen hun energie kwijt willen. Geschikt voor iedereen vanaf 8 jaar!

Uiteraard biedt MidOost voor de volwassenen ook nog steeds recreatief volleybal (dames en heren) , Total body fit en Yoga aan.

Voor de allerjongsten is er op de vrijdagochtend “ouder en kind gym”( 2 ½ tot 4 jaar) en op de woensdag de kleutergym (groep 1 en 2 basisschool).

Al met al een sportief aanbod waar iedereen iets van zijn gading kan vinden! Alle lessen vinden plaats in de prachtige sporthal de Rietkraag.

Op de site van s.v. MidOost (www.svmidoost.nl) vindt u alle dagen en tijden. Uiteraard mag u de eerste 2 lessen komen kijken en meedoen zonder verdere verplichtingen.

Komt u ook?

 

 

 

2019-08-16T16:14:00+00:00