Nieuw in Oostwold  !

Brocante woonatelier en haakcafe,   Noorderstraat   48

Handwerken in Oostwold

Even voorstellen ik ben Monique Mohring en woon sinds juli aan de Noorderstraat 48 in Oostwold.

Heb al een aantal jaren een atelier aan huis ik verstel en maak o.a. kleding en accessoires voor in en om het huis. Mijn grote wens was altijd een winkel aan huis te hebben. Op 19 januari was het eindelijk zo ver, de vergunning was binnen en ik kon beginnen. Naast garens en allerlei benodigdheden kun je ook terecht voor advies of een kant en klaar kadootje of iets voor jezelf. In overleg is veel mogelijk. Naast de handwerkcafé’s op woensdagochtend in de bibliotheek van Oostwold organiseer ik ook workshops. Ook daarin is veel mogelijk, niet alleen worden deze in de winkel gehouden maar zeer zeker ook op locatie. Ook is het mogelijk om garenparty’s te houden d.w.z. gezellig een uur of twee met je vriendinnen in de winkel en rustig te kijken welke garens je wil en dan samen alvast een begin te maken aan je nieuwe project. Dit alles helemaal naar wens.

Dus kom snel een kijkje nemen mijn adres is: KM Brocante Handwerkwinkel, Noorderstraat 48 in Oostwold. Voor vragen altijd te bereiken op 06-40935411. De openingstijden zijn: ma,di,wo van 13:00-17:00 vr,za van 09:00-13:00 en buiten deze tijden op afspraak. Ben je toevallig in de buurt en ik ben thuis mag je altijd aanbellen ook dan is de winkel gewoon open.